F.A.Q.

Taxaties

U ontvangt het rapport op digitale wijze. Indien u een exemplaar per post wenst te ontvangen, bedragen de kosten € 15,- per rapport.
Ons taxatietarief is inclusief validatiekosten en btw. Kosten van kadastrale recherche en het opvragen van standaardstukken zijn eveneens inbegrepen in de vermelde tarieven. Eventuele kosten van extra milieu- en/of bodemrapporten zullen afzonderlijk in rekening worden gebracht, echter altijd nadat dit met u is overlegd.
Natuurlijk kunt u vragen stellen over uw taxatieopdracht zonder kosten. U kunt dit per e-mail doen of uw vragen stellen als de taxateur uw woning komt opnemen. Indien u aanvullende eisen heeft nadat het rapport definitief is opgesteld, dan zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen nadat dit met u is besproken. Hieronder verstaan wij niet het stellen van vragen over het rapport of het toelichten van het rapport.

Taxaties Online garandeert dat het taxatierapport voldoen aan de eisen die worden gesteld om een Nationale Hypotheek Garantie te verkrijgen.

Taxaties Online garandeert dat het taxatierapport voldoet aan de eisen van alle in Nederland gevestigde geldverstrekkers.

U kunt ervoor kiezen om te betalen middels een eenmalige automatische incasso, de betaling zal dan geschieden nadat het rapport aan u is verzonden. Indien u per factuur wenst te betalen, hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen. Uiteraard kunt u ook de nota via de notaris laten betalen, wij zullen deze dan aan de notaris versturen.

Indien niet tijdig betaald wordt, zal een bedrag van € 25,- aan administratiekosten in rekening worden gebracht.

Al onze taxateurs zijn op de hoogte van de plaatselijke ontwikkelingen en marktomstandigheden, omdat zij maximaal in een straal van 20 kilometer vanaf hun kantoorlocatie mogen taxeren. Daarnaast hebben al onze taxateurs reeds jaren praktijkervaring en zijn zij jaarlijks verplicht om meerdere dagen permanente educatie te volgen.